Gano.no

Om oss: Gano Excel

Gano Excel International er en verdensledende pioner på organisk framstilling av kosttilskudd, og produkter av soppen Ganoderma – også kjent som rød reishi. Vi så tidlig potensialet i den helsefremmende soppen, og sørget for at Stein Kvalheim AS sikret oss eksklusive rettigheter for salg av Gano Excel-produkter i Norge og Norden.

Våre Gano Excel-produkter holder den høyeste standard og kvalitet. Lignende produkter kan ikke sammenlignes med kosttilskuddene du kan kjøpe via denne nettsiden.

Gano Excel Norway har som målsetting å gjøre våre kunder fornøyde ved å utelukkende tilby produkter av høyeste kvalitet. Våre kosttilskudd er helt unike, og det er en glede for oss å kunne dele reishisoppens fantastiske egenskaper med deg.

Vi følger Mattilsynets regler for salg av kosttilskudd i Norge, og alle våre produkter er analysert ved Tollaboratoriet i Oslo. Alle produkter er CE-merket, og møter GMP-standarden – en sertifisering og kvalitetskontroll av produkter som er høyt ansett.

5000 ÅRS HISTORIE

Gano Excel ble stiftet i 1995 i delstaten Kedah Darul Aman i Malaysia, men historien til ganoderma lucidum strekker seg over 5000 år tilbake i tid. I Sørøst-Asia har reishi blitt brukt til medisinske formål i årtusener, og regnes av mange å være «verdens mektigste urt».

Gano Excel er ansett som det første selskapet som har maktet til å produsere et kosttilskudd av reishi som møter de tradisjonelle kravene til kvalitet og effekt for alminnelig salg.

Selskapet er svært opptatt av å opprettholde høy produktkvalitet og sikkerhet, både på sin plantasje og i produksjonen av kosttilskuddet. Plantasjen var ikke ferdig utbygget før i 2006, og har i løpet av bare 10 år anskaffet seg hele 5 millioner lojale kunder.

Gano Excel-plantasjen og den splitter nye fabrikken – som måtte bygges da selskapet vokste seg for store for sin tidligere fabrikk – er lokalisert lengst nord i Maylasia, i den mest fruktbare delen av landet.

Ganoderma og Excellium er 100% organisk framstilt, og leveres i konsentrert form som kosttilskudd. Vi anbefaler at kapslene tas i kombinasjon med dine daglige måltider.

Gano Excel

Eksklusive tilbud!

Meld deg på nyhetsbrev ved å registrere e-posten din under og motta eksklusive og spennende tilbud av Gano Exel.