Gano.no

Om Rød Ganoderma

Ganoderma Lucidum er det vitenskapelige navnet på den røde soppen (Gano etter den greske guden Ganos (Glinsende) og Derma betyr ”hud» og Lucidum betyr «skinnende» derav navnet «glinsende/skinnende hud»).

Den er også kjent under navnet Reishi i Japan, LingZhi (åndelig plante) i Kina.  Det hevdes at Reishi har fått navnet fra den antikke gudinnen for Helse, Livet og Evig Ungdom – Reishi Senshi.

I Kina hevdes soppen å ha store helsemessige fordeler. Den har vært benyttet i Asia i over 4000 år, både som mat og som ”folkemedisin” når kroppen har vært i ubalanse.

For tusenvis år siden var Ganoderma Lucidum høyt ansett av kineserne som «den mirakuløse kongen av urter», og det finnes historiske registreringer som sier at Ganoderma fungerte ved å gi kroppen evnen til selv å kurere ulike lidelser. Enkelte studier gjort i senere år har delvis bekreftet denne teorien.

FORDELER

Rød Ganoderma består primært av komplekse vannoppløselige karbohydrater. De fem viktigste er: Polysakkarider, Triterpenes, og Superoksyd Dismutase (SOD).

RENSER KROPPEN

Polysakkaridene i Ganoderma kan bedre kroppens evne til å kvitte seg med uønskede forurensninger.

BEDRER BALANSEN

Triterpener kan bidra til indre ro og balanse.

BEDRER HUMØRET

Kombinasjonen av virkestoffer i Ganoderma kan bidra til økt energi og bedre humør.

KRAFTIG ANTIOKSIDANT

Superoksid Dismutase (SOD) er en kraftig antioksidant.

Eksklusive tilbud!

Meld deg på nyhetsbrev ved å registrere e-posten din under og motta eksklusive og spennende tilbud av Gano Exel.